За нас

ВработувањеИсторијаПолитика за квалитет

Апликација за вработување:

 

Име:

Презиме:

Адреса:

Телефон:

Ваша Е-пошта:

Аплицирате за работно место:

Статус

Закачи CV

Закачи мотивационо писмо: 

Нашиот тим е составен од искусни, посветени и талентирани професионалци, кои поради широките интереси секогаш се стремат кон надоградба на своите знаења. Доколку имате желба да ја споделите Вашата кариера со Европа92 и да бидете дел од нашиот тим слободно аплицирајте на следната форма или обратете се на нашиот контакт.