VIZIONI JONË, RRUGA NË TË ARDHMËN

  • Me më tepër se 20 vjet eksperiencë.
  • 6445 metra katror hapësirë prodhuese dhe administrative.
  • 120 të punësuar dhe një ekip me kvalifikime të larta menagjuese.
  • inovacionit, fleksibilitetit dhe precizitetit në prodhimin tonë.

më shumë