Pajisje

Dizajni dhe pregatitjaShtypiPërfundimiDorëzimi

Dizajni dhe pregatitja

Marrëdhëniet me konsumatorëtADSL, FTP Server

Kompjuterat personal DELL Precision T5500

ServerIBM System X, server 3400 M3

Printera për shtypje të mostrësEPSON PRO STYLUS 4880 и 9600

Softver për shtypje të mostrës (verzioni i plotë)EFI ColorProof XF

Pajisje për përpunimin e ICC profileveGretagMacbeth SpectroScan X-Rite i1 Pro

Kuti ndriquese për mustraJUST NORMLICHT

Iluminator laserik për pllakaLÜSCHER XPOSE 130

Skaner rrotullues (i përkryer për sllajde)SCREEN B/4 DRUM

Skaner pllakëMICROTEK ScanMaker i900

Maqina për zhvillimin e ofset pllakaveBORA 80, HAASE 0E46, KODAK MERCURY

Densitometer automatic (spektrofotometër) për maqina shtypiX-RITE - IntelliTrax, X-RITE - EasyTrax

Printer laserik me ngjyrëXEROX Phaser 7400