Për ne

PunësimeHistoriaPolitika e cilësisë

VIZIONI JONË, RRUGA NË TË ARDHMËN

Me më tepër se 20 vjet eksperiencë, kvalitet dhe traditë mbas vehtes, sot shtypshkrronja Evropa 92 është një ndër shtypshkrronjat më të mëdha dhe më të suksesshme në Republikën e Maqedonisë. Duke filluar që nga shtypja e formularëve kompjuterik në vitin 1992, dhe më pas duke përcjellur trended modern të industrisë së printingut dhe shtypjes kompania sot disponon me 6445 metra katror hapësirë prodhuese dhe administrative, me mbi 120 të punësuar dhe një ekip me kvalifikime të larta menagjuese. E vendosur në zonën industrial të qytetit të orizit, Koçanit, në zemër të Ballkanit, shtypshkrronja jonë është shembull për një kompani e cila është në hap me standardet bashkëkohore dhe teknologjinë botërore.Sekreti i suksesit qëndron në nivelin e lart të inovacionit, fleksibilitetit dhe precizitetit në prodhimin tonë, si dhe respektimi i plotë i të gjitha dëshirave të klientëve tanë.