Спецификација: Ѕиден троделен календарНАРАЧАТЕЛ

Фирма:

Име и презиме на нарачателот:

Телефон:

Е-пошта:

ПРОИЗВОД

Име на производот:

Тираж:

Дополнителен тираж:

Обем: подлога + 3 сета
или останато

ПОДГОТОВКА

Испратената подготовка мора да биде минимално + 3mm поголема од сите страни поради конечното обрежување

Подготовка на нарачателот Подготовката ја изработува печатницата

ПОДЛОГА

Формат (mm)(a x b):

Ориентација на форматот: Исправен Легнат

Вид на хартија:

Граматура:

Печат (број на бои - напред):

Заштитен лак:

ЛИСТОВИ

Формат (mm)(a x b):

Ориентација на форматот: Исправен Легнат

Вид на хартија:

Граматура:

Печат (број на бои - напред):

Заштитен лак:

ПОВРЗУВАЊЕ

На картонот во глава метална летва за закачување (или по договор), бигуван, лајмувани сетови злепени на подлогата

Проѕирна лента со прозор Пластичен прозор за набодување

ДОРАБОТКА

UV Лакирање

Пакување во ПВЦ кеса

Плик

Штанцање

Брегување

Златопечат

ПАКУВАЊЕ И ИСПОРАКА

Пакување во пакети по броја

Рок на испорака денови од одобрување на порачката

Забелешка