Me përvojë 30 vjeçare, cilësi dhe traditë pas saj, sot shtypshkronja EVROPA 92 është një nga shtypshkronjat më të mëdha dhe më të suksesshme në Republikën e Maqedonisë.

Duke filluar me linjën e printimit të formularëve kompjuterikë në vitin 1990, duke ndjekur tendencat moderne në industrinë e printimit, kompania sot ka më shumë se 8500 metra katrorë hapësirë ​​prodhuese-administrative, mbi 120 punonjës dhe një ekip drejtues të kualifikuar. E vendosur në zonën industriale të qytetit të orizit të Koçanit, në zemër të Ballkanit, shtypshkronja jonë është një shembull i një kompanie që është në hap me standardet moderne dhe teknologjinë botërore. Sekreti i suksesit qëndron në nivelin e lartë të inovacionit, fleksibilitetit dhe saktësisë në prodhimin tonë, si dhe respektin e plotë për dëshirat e klientëve tanë.