Skip to content
 • Projektimi dhe përgatitja

  FiberNet, FTP Serverkomunikimi me klientët
  DELL Precision T5820stacione pune grafike
  CISCO UCS C220M4, IBM System X 3400 M3, DELL Power Edge R440serverët
  SOFOS XG125mbrojtja e murit të zjarrit
  EPSON SureColor P5000printera provë printimi
  EFI Fiery XFsoftuer i printimit provë
  X-Rite i1i0, EPSON SpectroProofer ILS30pajisje për krijimin e profileve ICC
  LÜSCHER XPOSE 130, XPOSE 230ndriçues lazer i pllakave
  MICROTEK ScanMaker i900skaner me shtrat të sheshtë
  Glunz&Jensen GECKO +85Т, SUPERLUCK SL-120H, TechnoGrafica TPP850Makinë për zgjerimin e pllakave offset (klasike dhe termike)
  Grapho Metronic, X-Rite IntelliTrax, X-Rite EasyTraxDensitometër automatik (spektrofotometër) për makinat e printimit