uslugi – AL

Dizajni dhe përgatitja
FiberNet, FTP Server Komunikimi me klientët
DELL Precision T5820 Kompjuterë personalë
CISCO UCS C220M4, IBM System X 3400 M3, DELL Power Edge R320 Serverë
CISCO ASA 5510 firewall mbrojtje
EPSON SureColor P7000 Printerë për printim kontrollues
EFI Fiery XF Softuer për printim kontrollues
X-Rite i1i0, EPSON SpectroProofer ILS30 Pajiske për përpilimin e profileve ICC
LÜSCHER XPOSE 130, XPOSE 230 Ndriçues laserikë të pllakave
MICROTEK ScanMaker i900 Skener me formë pllakash
Glunz&Jensen GECKO +85Т, SUPERLUCK SL-120H, TechnoGrafica TPP850 Maqinë për zhvillimin e pllakave offset (klasike dhe terminale)
X-Rite IntelliTrax, X-Rite EasyTrax

Densitometër automatic (spektrofotometër) për maqinat për shtypje