Нова машина AOL 1070 PAS катер

Во март 2023 год. набавен е катер AOL 1070 PAS со можност за катирање до Б1 формат (700х1000мм) и дебелина до 2мм.Катерот е со дополнителни модули за режење, бигување, сечење под агол, плотер пенкало за цртање на штанци и др.Со оваа инвестиција, ЕВРОПА 92, го покрива и делот за изработка на штанцани производи во мали […]

Повеќе