Skip to content

Контакт

Коментари, критики, прашања:

  • Печатница Европа 92 ДООЕЛ
  • ул. Крижевска бр.52 П.Ф. 72, 2300 Кочани, Македонија
  • +389 33 271 444
  • +389 33 279 350
  • [email protected]
  • Канцеларија Скопје
  • ул.Кузман Јосифовски Питу 24/1/5, 1000 Скопје, Македонија
  • +389 2 2461 820
  • +389 2 2461 739
  • [email protected]

Запознајте го тимот

Тимот на Европа 92 е тука за да ви помогне со сите ваши потреби за печатење. Ние нудиме комплетен пакет на услуги за печатење, доработка и достава на вашите материјали.

Генeрален Менаџер

+389 33 279 344 vlatko.dimitrovski@evropa92.com.mk

Влатко Димитровски

Менаџер на производство

+389 33 279 345 elica.dimitrovska@evropa92.com.mk

Елица Димитровска

Асистент менаџер

+389 70 354 702 komercija@evropa92.com.mk

Благојчо Митевски

Раководител на одд. за подготовка и монтажа

+389 76 348 104 podgotovka@evropa92.com.mk

Весна Димитрова