Skip to content

Kontakt

Komente, kritika, pyetje:

Contact Us

Mendimi juaj ka rëndësi për ne

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë me përvojë, të përkushtuar dhe të talentuar, të cilët gjithmonë përpiqen të përmirësojnë njohuritë e tyre. Kjo është arsyeja pse mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne, ju lutemi merrni një minutë për të plotësuar pyetësorin e përvojës dhe sugjerimeve.

Faleminderit.

EVROPA 92 po punëson

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë me përvojë, të përkushtuar dhe të talentuar, të cilët për shkak të interesave të tyre të gjera, gjithmonë përpiqen të përmirësojnë njohuritë e tyre. Nëse dëshironi të ndani karrierën tuaj me EVROPA 92 dhe të jeni pjesë e ekipit tonë, mos ngurroni të aplikoni në formularin e mëposhtëm ose kontaktoni kontaktin tonë.

Побарај Понуда
Request an offer
Kërkoni një ofertë
Ζητήστε προσφορά
pobarajponuda
  • CLIENT SATISFACTION MEASUREMENT QUESTIONAIRE

  • JU LUTEM BËNI REALIST DHE OBJEKTIV, ËSHTË TË INTERESIT MË TË MIRË TË TË DY ANËVE!

    Pyetje:
    Niveli i Kënaqësisë së Klientit (1 - i pakënaqur; 5 - i kënaqur)