Skip to content

Rreth Evropa 92

Shtypshkronja EVROPA 92 është një shtypshkronjë dhe markë grafike, që ballafaqohet me sukses me konkurrencën evropiane, falë lëvizjeve dhe investimeve vizionare, dhe duke qenë në hap me trendet bashkëkohore në industrinë grafike. Kjo krijoi një hapësirë të respektueshme prodhuese-administrative prej 8500m2, dhe rriti numrin e të punësuarve në 120 punëtorë me kualifikime të larta dhe të trajnuar.

Në EVROPA, 92 punonjësi është në vendin e parë, ndërsa kujdesi për të është i vazhdueshëm. Ne konfirmojmë një përcaktim të tillë duke organizuar trajnime profesionale të personave të sapo punësuar, të cilët aftësohen dhe fitojnë kualifikime të avancuara për kërkesat moderne të industrisë grafike dhe të printimit, sepse vetëm në këtë mënyrë garantohet qëndrueshmëria afatgjatë.

Në këtë botë gjithnjë e më digjitale, mënyra profesionale e komunikimit me klientët tanë të mundshëm dhe të rregullt, dhe këshillat e ekspertëve, pa rezerva dhe në mënyrën më cilësore të mundshme, tenton të ndihmojë në realizimin e produktit të porositur.

Si rezultat i gjithë kësaj, EVROPA 92 ka vazhduar rritjen e prodhimit, si financiarisht ashtu edhe materialisht. Rritja ka qenë e vazhdueshme gjatë pesë viteve të fundit, me një normë rritjeje prej mbi 20%.

Një pjesë e madhe e prodhimit është për tregun vendas, por një pjesë e madhe është gjithashtu e destinuar për eksport. Në vitet e fundit, ka pasur një dalje në vendet e Bashkimit Evropian, duke përfshirë Gjermaninë, Greqinë dhe Bullgarinë, si dhe eksporte të vazhdueshme në vendet fqinje.

Objektet tona të prodhimit me pajisje grafike të fjalës së fundit, një ekip i stafit shumë të trajnuar dhe zbatimi i standardeve ISO, janë një garanci për punën e kryer me sukses. Të gjithë punonjësit përpiqen për përmirësimin e vazhdueshëm të sistemit të integruar për menaxhimin e cilësisë, shërbimit dhe mbrojtjen e mjedisit në përputhje me standardet ISO9001, ISO2000-1 dhe ISO14001, si dhe mbrojtjen dhe sigurinë e punonjësve sipas ISO45001 dhe mbrojtjen e informacionit në dispozicion të shtypshkronjës sipas standardeve ISO27001 dhe përdorimin e materialeve të certifikuara FSC.

Njihuni me ekipin Ekipi i EVROPA 92 është këtu për t'ju ndihmuar me të gjitha nevojat tuaja për printim. Ne ofrojmë një paketë të plotë shërbimesh për printimin, përfundimin dhe dorëzimin e materialeve tuaja.

Menaxher i përgjithshëm +389 (0) 33 279 344 vlatko.dimitrovski@evropa92.com.mk

VLATKO DIMITROVSKI

Menaxher i përgjithshëm

Asistent menaxher +389 (0) 33 279 342 +389 (0) 70 354 702 komercija@evropa92.com.mk b.mitevski@evropa92.com.mk

BLAGOJCHO MITEVSKI

Asistent menaxher

Sektori tregtar +389 (0)33 279 341 +389 (0)76 348 061 komercija@evropa92.com.mk v.mitevski@evropa92.com.mk

VANGELCO MITEVSKI

Sektori tregtar

Sektori tregtar +389 (0)2 2461 820 +389 (0)76 348 023 k.velickova@evropa92.com.mk

KATERINA VELICHKOVA

Sektori tregtar

Sektori tregtar +389 (0) 33 279 341 +389 (0) 76 348 015 komercija@evropa92.com.mk

PAVLINKA PANOVA

Sektori tregtar

Sektori tregtar +389 (0) 33 279 341 +389 (0) 78 348 067 komercija@evropa92.com.mk

NIKOLA LEVKOV

Sektori tregtar

Kontrollues i cilësisë +389 (0) 33 279 341 +389 (0)76 348 083 verica.ivanova@evropa92.com.mk

VERICA IVANOVA

Kontrollues i cilësisë

Drejtori i Financës +389 (0) 33 279 338 +389 (0) 76 348 100 finansii@evropa92.com.mk

DOBRIVOJCHI DIMITROVSKI

Drejtori i Financës

Departamenti i Financave +389 (0) 33 279 334 +389 (0) 76 348 007 finevropa92@t.mk m.angelovska@evropa92.com.mk

MARIJA ANGELOVSKA

Departamenti i Financave

Departamenti i Financave +389 (0) 33 279 335 +389 (0) 76 348 003 s.ivanova@evropa92.com.mk

SUZANA IVANOVA

Departamenti i Financave

Departamenti i Financave +389 (0) 33 279 337 +389 (0)76 348 017 i.jordanova@evropa92.com.mk

IVANA JORDANOVA

Departamenti i Financave

Departamenti i Financave +389 (0) 33 279 340 +389 (0)76 348 019 m.jovanova@evropa92.com.mk

MARINA JOVANOVA

Departamenti i Financave

Shef i departamentit të përgatitjes dhe montimit +389 (0) 33 279 331 +389 (0)76 348 104 podgotovka@evropa92.com.mk

VESNA DIMITROVA

Shef i departamentit të përgatitjes dhe montimit

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike +389 (0)33 279 331 +389 (0) 76 348 090 podgotovka@evropa92.com.mk

GORAN STOIMILOV

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike +389 (0)33 279 331 +389 (0)76 348 039 podgotovka@evropa92.com.mk

SPIRO JANEV

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike +389 (0) 33 279 331 +389 (0) 76 348 034 podgotovka@evropa92.com.mk

SASHKO ZASHOV

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike +389 (0) 33 279 331 +389 (0) 76 348 038 podgotovka@evropa92.com.mk

BORO RUNCHEV

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike +389 (0) 33 279 331 +389 (0)76 348 014 podgotovka@evropa92.com.mk

NESTOR KRISTO

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike +389 (0) 33 279 331 +389 (0)76 348 013 podgotovka@evropa92.com.mk

ALEKSANDRA NANKOVA

Dizajni dhe përgatitja kompjuterike

Mirëmbajtja e makinerive Menaxher i prodhimit +389 (0) 33 279 354 +389 (0)76 348 102 servis@evropa92.com.mk

BLAGOJCHO GOCEVSKI

Mirëmbajtja e makinerive
Menaxher i prodhimit

Mirëmbajtja elektrike +389 (0) 33 279 354 +389 (0) 76 348 105 servis@evropa92.com.mk

SIMONCHO STOJANOV

Mirëmbajtja elektrike

Mirëmbajtja elektrike +389 (0) 33 279 354 +389 (0) 76 348 044 servis@evropa92.com.mk inline@t.mk

VANCHO POPGORGIEV

Mirëmbajtja elektrike

Me përvojë 30 vjeçare, cilësi dhe traditë pas saj, sot shtypshkronja EVROPA 92 është një nga shtypshkronjat më të mëdha dhe më të suksesshme në Republikën e Maqedonisë.

Duke filluar me linjën e printimit të formularëve kompjuterikë në vitin 1990, duke ndjekur tendencat moderne në industrinë e printimit, kompania sot ka më shumë se 8500 metra katrorë hapësirë ​​prodhuese-administrative, mbi 120 punonjës dhe një ekip drejtues të kualifikuar. E vendosur në zonën industriale të qytetit të orizit të Koçanit, në zemër të Ballkanit, shtypshkronja jonë është një shembull i një kompanie që është në hap me standardet moderne dhe teknologjinë botërore. Sekreti i suksesit qëndron në nivelin e lartë të inovacionit, fleksibilitetit dhe saktësisë në prodhimin tonë, si dhe respektin e plotë për dëshirat e klientëve tanë.

Historia

Shtypshkronja “EVROPA 92”, me pajisjet dhe objektet e instaluara, është një nga kompanitë lider në Koçan dhe në vend. Sipas teknologjisë dhe standardeve të prezantuara, ajo llogaritet ndër më të mirat e industrisë së shtypshkronjës në vend dhe më gjerë.

 • 1990

  E themeluar

  “EVROPA 92” u themelua në vitin 1990 dhe krijuesit e saj origjinal janë tre ekspertë me përvojë të pasur në shtyp. Shtypshkronja u shfaq në treg dhe filloi të depërtonte me një makinë për shtypjen roto të formularëve kompjuterikë – Goeble.

 • 1993

  Salla e sapo ndertuar

  Në vitin 1993, ajo bëri një hap të rëndësishëm zhvillimor duke u zhvendosur në sallën e sapondërtuar në Industrinë e Re – Koçan. Këtu parku i makinerive është pasuruar me dy makineri ofset duhani me dy ngjyra të Heidelberg.

 • 1996

  Shtypshkronja Roto në Shkup

  Në vitin 1996, EVROPA 92, me parimet konkurruese të tregut, e theu monopolin e NIP “Nova Maqedoni” dhe filloi të shtypte gazeta ditore dhe periodike. Për këtë qëllim hapi shtypshkronjën Roto në Shkup.

   
 • 2002

  Hapësirë ​​e re prodhimi

  Dhe viti 2002 është një moment historik i rëndësishëm në procesin e zhvillimit. Është ndërtuar dhe vënë në përdorim një hapësirë ​​e re prodhimi, pra një godinë, me sipërfaqe 4500 m2 të shfrytëzueshme. Në të njëjtin vit, u ble Nebiolo Target II, një makinë rrotulluese e goditur.

 • 2008

  Komori System 20 i instaluar

  Në vitin 2008, u instalua Komori System 20, një makinë printimi për printim hotset me ngjyra të plota.

  Paralelisht me investimet në teknologjinë e re, “EVROPA 92” punon për automatizimin maksimal të prodhimit, standardizimin dhe racionalizimin. Gjatë viteve të zhvillimit dinamik, shtypi mbi 30 tituj të gazetave ditore, periodike dhe përmbajtje të tjera informative.

 • 2016

  Linja gjysmë automatike për llakun e pjesshëm UV Scien-JC

  Në vitin 2016 me vënien në punë të linjës së llakut të pjesshëm UV gjysmë automatike Scien-JC, kërkesa e më shumë klientëve për një pamje më luksoze të edicioneve të tyre i është përgjigjur.

 • 2018

  Linja e ngjitësit të nxehtë WOHLENBERG Vario S30

  Duke instaluar linjën e ngjitësit të nxehtë WOHLENBERG Vario S30 me një numër më të madh stacionesh, koha për prodhimin e produkteve me ngjitje të nxehtë është zvogëluar ndjeshëm.

 • 2019

  Salla e re dhe impianti elektrik me fuqi 182 kW

  Një sallë e re prej 850 m2 është vënë në përdorim si hapësirë ​​magazine dhe në të është instaluar një impiant fotoelektrik me fuqi 182 kW. Me këtë termocentral të katërt fotografik radhazi, fuqia totale e energjisë elektrike e prodhuar nga burime ekologjikisht të rinovueshme është rritur në 332 kW, që është një tregues i mjaftueshëm i përgjegjësisë sociale të kompanisë në mbrojtjen e mjedisit.

 • 2020

  Instalohen makineritë e reja të printimit offset MAN Roland dhe KOMORI Lithrone

  U instalua një makinë e re printimi offset MAN Roland 700 me 8 ngjyra dhe format printimi B1.

  Në të njëjtin vit të lansimit të MAN ROLAND 700, u instalua dhe u hodh në treg një tjetër shtypshkronjë KOMORI LITHRONE S829P. Makina ka 8 ngjyra ne formatin B2 me mundesi printimi ne dy ane me nje kalim te duhanit (perfeksionor 4/4) dhe mundesi llakimi UV.

 • 2021

  Viti i investimit

  Viti 2021 ishte një vit investimi për shtypshkronjën EVROPA 92. Në fillim të vitit u lansua një printer eko-solvent MIMAKI CJV150-160 për printimin e posterave me format të madh. Me këtë investim, EVROPA 92 hyri në një sferë të re në printimin dixhital.

  Një thikë letre WOHLENBERG Type 115 u ble gjithashtu në të njëjtin vit

  Për shkak të ngarkesës së shtuar të punës, u investua në një makinë të re palosëse deri në formatin B1 MBO K70.

  Duke ndjekur tendencat më moderne në fushën e printimit dixhital, modelet më të vjetra të RICOH Pro C901 janë zëvendësuar nga gjenerata e fundit e makinerive më moderne të prodhimit RICOH, përkatësisht modeli RICOH Pro C9200 me 115 faqe në minutë dhe RICOH Pro. C7200x me mundësi printimi të një ngjyre të pestë shtesë (ari, argjendi, e bardhë) dhe mundësi llakimi i pjesshëm. Si dhe modeli RICOH Pro 8110s bardh e zi me 110 faqe në minutë.

 • 2023

  Ne vazhdojmë të investojmë

  Në fillim të vitit 2023 seksioni për printimin dixhital të posterave me format të madh është përmirësuar me një tjetër printer InkJet CANON TX-4100.

  Si një kompani me përgjegjësi sociale, EVROPA 92 vazhdon të investojë në burimet e rinovueshme të energjisë. Këtë vit u lançua një tjetër central fotoelektrik me fuqi 39.7 kW.

Politikat e kualitetit dhe të sigurisë

Klientët

Certifikata ISO Dëshmi për cilësinë në funksionimin e shtypshkronjës EVROPA 92 janë certifikatat e fituara ISO. Kur flasim për cilësinë, nënkuptojmë jo vetëm prodhimin e një produkti cilësor, por cilësinë e shërbimit në tërësi. Marrëdhënia me klientët dhe furnizuesit, kujdesi për sigurinë dhe shëndetin e punonjësve, mbrojtja e informacionit, kujdesi për mjedisin, ndjekja dhe respektimi i rregullativës ligjore...

ISO9001
FSC
ISO14001
iso45001
ISO20001
iso27001
Побарај Понуда
Request an offer
Kërkoni një ofertë
Ζητήστε προσφορά
pobarajponuda