Lërni gjurmë të përjetshme

30 vjet përvojë, cilësi dhe traditë

Më shumë se 8500 metra katror hapësirë pune

120 të punësuar dhe një ekip menaxhimi mjaft i kualifikuar

Inovacion, fleksibilitet, saktësi, përkushtim.

Faqja kryesore

Me 30 vjet përvojë, cilësi dhe traditë pas saj, sot Shtypshkronja EVROPA ‘92 është një nga shtypshkronjat më të mëdha dhe më të suksesshme në Republikën e Maqedonisë. Sekreti i suksesit qëndron në nivelin e lartë të inovacionit, fleksibilitetin dhe saktësinë në prodhimin tonë, si dhe respektimin e plotë të dëshirave të klientëve tanë.

Nuk keni një dizajn?

Nuk ka problem Lejoni t’u ndihmojnë projektuesit tanë profesionistë.

Ne ofrojmë modele të klasit të lartë – me çmime të volitshme dhe afat të shkurtër të përgatitjes. Nga kartat e biznesit, afishet, broshurat, katalogjet dhe më shumë! Ne dizajnojmë gjithçka.

IMG_9907a

Shërbime

Dizajni dhe pregatitja

Dizajni dhe pregatitja

Shtypi

Shtypi

Përfundimi

Përfundimi

Dorëzimi

Dorëzimi

Pse Evropa 92?

Punim i shpejtë dhe cilësor

Kapacitete të mëdha

Raport profesional

Dorëzim i shpejtë

Udhëzim për përpunimin e PDF skedarëve

Screen-Shot-2020-03-17-at-1.44.22-PM

Produket tona

 

Klientët tanë flasin për ne

 • Në punë, përveç cilësive tuaja personale, duhet të bëni një zgjedhje të shkëlqyeshme të bashkëpunëtorëve, nga të cilët do të varet më tej cilësia e produktit tuaj përfundimtar. Ne bëmë zgjedhjen më të mirë, duke zgjedhur miqtë tanë, shtypshkronjën Europa`92 nga Koçani.
  Nikola Cilakov, veprimtaria botuese e Dioqezës së Vardarit të KOM

  nikola
  Nikola Tsilakov
 • Bashkëpunim, profesionalizëm, cilësi dhe shërbim i përsosur në çdo kohë!

  DRAGANA-TOPKOSKA
  Dragana Topkoska
 • Si një klient afatgjatë i shtypshkronjës EVROPA 92, shtëpia botuese EDUKA MAK mund të mburret me një bashkëpunim të shkëlqyeshëm, duke ofruar cilësi të lartë dhe shërbim prej tyre. Kjo është arsyeja pse ne i kemi zgjedhur si shtypshkronjën tonë “amë” dhe ua kemi besuar gjithë prodhimin tonë atyre gjatë gjithë këtyre viteve, dhe veçanërisht revistën mujore për fëmijë Super SMESHKA, e cila kërkon shtypje në kohë dhe cilësore në qarkullim të madh. Me një fjalë – profesionistë të lartë.

  Mihajlo Makazliev
  bashkëpronar dhe Shef i sektorit të botimeve, EDUKA MAK SHPK - Shkup

Shpërblimet

 • plaketa-thumb
 • nagrada-sluzben-vesnik-thumb
 • nagrada-bid-thumb
 • nagrada-frankfurt-thumb
 • superbrands-izvestuvanje-makedonija---evropa-92-thumb
 • nagrada-webseff-thumb
 • Ballina
 • DSC04652
 • DSC04663
 • DSC04657
 • DSC04664
 • DSC04668
 • DSC04669
 • DSC04671
 • DSC04673
 • DSC04674
 • montaza diploma Mem.tur Ilco Mitev.CDR

Kërkoni për një ofertë për

 • Posterë, Afishe, Ngjitëse, Etiketa, Kartolina, Urime, Ftesa dhe të ngjashme
 • Katalog, Revistë, Magazinë, Broshurë, Prospekt, Bllok Reklamimi dhe të ngjashme
 • Libra me kopertinë (të butë) të mbuluar Libra me me kopertinë të fortë
 • Dosje, Qese të reklamimit, kapakë të CD-ve, Hengerë, Flamuj dhe të ngjashme
 • Kalendar tavoline
 • Kalendar tavoline me spirale
 • Kalendari i murit
 • Kalendari muri me tre pjesë
 • Zarfa
 • Mallra blloqesh
77
4705
550

Klientët

 • zito
 • zegin
 • zan-mitrev
 • vero
 • tinex
 • sava
 • rade
 • prima
 • nlb
 • merkur
 • kit-go
 • kam
 • ckb-ad-sk
 • granit
 • ading
 • astibo
 • a1
 • mebel-vi
 • Alkaloid
 • Neptun
 • triglav

Çertifikata

 • 3989
 • ISO 9001-1
 • ISO 14001-1
 • ISO 18001-1
 • ISO 20000-1-1
 • ISO 27001-1