Makinë e re AOL 1070 prerës (kater)

Në mars 2023, prerësi AOL 1070 PAS u sigurua me mundësinë e prerjes deri në formatin B1 (700×1000 mm) dhe një trashësi deri në 2 mm. Prerësja ka module shtesë për gdhendjen, lakim, prerjen këndore, ploter stilolaps për vizatimin e stampave, etj. Me këtë investim, EVROPA 92, gjithashtu mbulon pjesën e bërjes së produkteve të […]

More